INVITATION for visiting the first international fair of medicinal, spicy, ornamental herbs and bee products in Vranje

INVITATION for visiting the first international fair of medicinal, spicy, ornamental herbs and bee products in Vranje

Во организација на: Град Врање и Сојуз на пчеларски организации на Србија, Р. Србија, а во соработка со Здружение „ЖИВОТ“ и Комора на Органски Производители – КОП, Куманово, организираме посета на саем на лековити, зачински, украсни билки и пчелни производи во...