Контактирајте не

info@kop.org.mk  •  komorakop@gmail.com  •  +389 70 888 817 •  Тромеѓа бб, 1300 Куманово

КОП Извршна канцеларија:
Драги Цветковиќ – претседател
Марјан Стојнев – маркетинг
Жарко Милевски – надзорен одбор

11 + 1 =